bu site tarım aletlerini tanıtmak ve çiftçilere yardımcı olmak amacı ile kurulmuştur.

bu site tarım aletlerini tanıtmak ve çiftçilere yardımcı olmak amacı ile kurulmuştur. Sitemizde Kültüvatör,çizer,biçerdöver,balya ve hasat makinaları,çeşitli pulluklar,silaj makineleri,sulama sistemleri,ilaçlama makineleri(holder)vb araçlara ulaşılabilirsiniz.

Elibollar EMs300 Balya makinası





EMS 003 Balya makinası tarlanızda biçer döverin bıraktığı sapı yerden alıp haşbaydan geçirerek parçalama ile saman yapar. Samanı istenilen kilo ve ebatta ipli sistemle bağlayarak paketleyen ve bıraktığı balyayı rahatlıkla istif edilebilen ve taşınabilen günümüz teknolojisiyle üretilmiş bir makinadır. Bu makina aynı zamanda yonca ve ot balyasıda yapabilmektedir. Makinamız yüksek performans, kaliteli üretim, yaygın servis olanakları, kalite elemanları ve geniş parça ağıyla çiftçimize kalitenin ve hizmetin en iyisini sunmaktadır.
Buğday, arpa, yulaf, çavdar gibi tahıl bitkileriyle, fiğ, korunga ve yonca gibi baklagil bitkilerinin hasadı sonrası tarlada kalan sapları saman ve sap olarak balya haline getirir. makinanın çalışmazı için gerekli olan güç, traktör kuyruk milinden şaft yardımıyla alınır. Sessiz ve hızlı çalışır ayrıca pikap kısmında bulunun hidrolik sistemiyle traktör hidrolik sisteminin verdiği yardım sonucu kolayca aşağı ve yukarı hareket ettirilerek ayarlanabilir. böylece kullanıcı traktör üzerinden pikapı tarla yüzeğine görerahatça hareket ettirerek en azami şekildeki sapları dahil eder. Traktör güç gereksinimini en asgariye indirecek şekil ve kalitede üretilmiştir.
EMS 003 Balya makinası deneyimli elemanlar ve geniş bir araştırma sonucu daha farklı ana gövde, şasi ve balya pres kabini daha kalın ve güçlü malzemeden malzemeden imal edilmiştir. Volant traktör güç gerekksinimini en asgariye indirecek şekilde tasarlanmış olup, göbeğinde bulunun rulman ve sigorta kesme durumunda aşınma ve boşanma riskleri ortadan kaldırılmıştır.
Teknik Özellikler :
Balya Ebadı : 36x46 cm.
Balya Uzunluğu : 30x130 cm.
Ot Balya Ağırlığı : 25x35 kg.
Saman Balya Ağırlığı : 18x25 kg.
Piston Stroğu : 66 cm.
Piston Hızı : 90 Stroke/Min
Pikap İç Genişliği : 155 cm.
Çalışma Konumunda Mak.Uzunluğu : 6.4 mt.
Yol Konumunda Makina Uzunluğu : 5 mt.
Genişlik : 2.58 mt.
Yükseklik : 1.80 mt.
Sol Teker Ebadı : 7.50x16
Sağ Teker Ebadı : 6.50x16
Güç Gereksinimi : 35-45 hp
Bağlama Sistemi : 3 İpli
İş Verimi (Balya/Gün) : 1000-1200 Adet

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ürünleriniz hiç resmi falan yok neden acaba